_____________

L'Assemblea Castelló d'Empúries Decideix, nascuda de la iniciativa popular castellonina, organitzà la consulta sobre la independència de Catalunya el 25 d'abril del 2010.

castellodecideix@gmail.com

TOT PREPARAT PER A LA PRESENTACIÓ D'AQUEST VESPRE.



Ja està tot preparat per la presentació aquest vespre de la plataforma popular Castelló Decideix.
Castelló Decideix ha nascut de la iniciativa popular castellonina i pretén aplegar a TOTS els habitants del municipi, que volen poder exercir el dret a decidir el marc jurídic que convé a la Catalunya d'avui.
Ha arribat el moment que els catalans i les catalanes decidim el nostre futur. És el moment d'apostar amb decisió si volem esdevenir una nació sobirana plenament reconeguda en el context internacional i desplegar totes les nostres capacitats col·lectives.
La presentació d'aquest vespre, comptarà amb la presència del cantautor Tomàs Trobador, de l'escriptora Núria Esponellà, com a presentadora de l'acte, l'Anna Arqué i l'Uriel Beltran impulsors de la Coordinadora Nacional per la consulta sobre la Independència i del coordinador de la plataforma Castelló Decideix, l'Oriol Casadevall. Al final de l'acte hi haurà un piscolabis proporcionat pels comerços del municipi.
A dos quarts de deu del vespre a la capella del convent de Santa Clara.


CASTELLÓ DECIDEIX!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada