_____________

L'Assemblea Castelló d'Empúries Decideix, nascuda de la iniciativa popular castellonina, organitzà la consulta sobre la independència de Catalunya el 25 d'abril del 2010.

castellodecideix@gmail.com

11.S Tothom a Barcelona. Autocar des de Castelló (darreres places)




Com sabeu, el proper 11 de setembre hi haurà una gran manifestació a Barcelona. Amb l'experiència de la manifestació de juliol del 2010, la millor manera d'anar-hi és en autocar, amb cotxe és molt complicat i amb el tren sabotejat al 2010, hi va haver gent que no va poder sortir de Figueres.


AUTOCAR
La secció local d'ERC de Castelló d'Empúries subvenciona i organitza un autocar (queden molt poques places lliures) que sortirà des de Castelló d'Empúries, a les 14h aproximadament, i tornarem de BCN cap a les 22h.
El preu és de 10€ pels adults i 5€ pels menors de 18 anys.
Les places són molt limitades, i serà per estricte ordre de reserva, quan l'autocar sigui ple, contactarem amb altres associacions properes per a veure d'encabir la resta de reserves.
L'autocar l'organitza la secció local d'ERC de Castelló d'Empúries, en col·laboració amb Castelló Decideix i l'Assemblea Nacional Catalana a la qual pertany el nostre municipi. 
Les reserves s'han de fer al correu electrònic d'en Ramon Piris, rpiris@xtec.cat indicant el nom, telèfon i número de persones que reserveu.

ESTELADES, SENYERES, PANCARTES...
És molt important que mostrem al món amb orgull els nostres símbols, principalment les estelades (que volen prohibir els demòcrates espanyols) i també les senyeres, samarretes, vestits, pancartes... 
La roba reivindicativa la podeu trobar a la botiga nens i nenes de Castelló d'Empúries. 
Les estelades i senyeres les podeu aconseguir a la merceria Can Turró de Castelló d'Empúries o dissabte al mercat d'Empuriabrava.
Penseu que hem de deixar també ben guarnits els balcons del municipi :)

ALTRES CITES
Camallera 31/08 19h amb Toni Albà i Montserrat Carulla, sopar i gresca.
Torroella de Montgrí 01/09 10h Pujada a peu fins el castell de Montgrí.
Vilajuïga 08/09 19h, sopar i gresca amb el cantautor Oriol Foll. (L'Oriol col·laborà amb Castelló Decideix en dues ocasions i és molt i molt recomanable).

Adjunt el pòster oficial de la manifestació de la Diada.

Visca Catalunya Lliure!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada